Senaste nytt

VeteranLjuddagen

Hörby Radioförening

Välkommen till VeteranLjuddagen den 5 september 2015


Här nedan finns lite ny information inför VeteranLjuddagen


”Hörby Mellanvåg 1179” kommer att vara aktiv under VeteranLjuddagen den 5 september. Sändaren använder samma frekvens som tidigare Hörby/Sölvesborgs mellanvågssändare dvs 1179 kHz, 254 meter. Vi kommer att ha provsändningar några dagar före och efter den 5 september. Har du möjlighet att lyssna hemma eller i bilen på väg till Östra Sallerup skulle vi uppskatta om du lämnar en lyssnarrapport till någon av funktionärerna.


Det kommer att säljas fika i Kulturhuset samt korv med bröd från grillen i trädgården. Vill du ha en lite stadigare lunch (utökad korvtallrik med potatissallad och grönsallad!) kan du få detta i kulturhuset.


Göran, SM7DLK, kommer i en skärmutställning under VeteranLjuddagen att visa löpsedlar från Radio Syd-tiden. Vi hoppas också att kunna sända något gammalt Radio Syd material via ”Hörby Mellanvågssändare 1179” under VeteranLjuddagen.


Ansvarig för ”Klenodutställningen” är Johan, SRF. Utställningen kommer att vara inomhus i radioutställningen och under en begränsad tid 11.00–12.00. Kontakta Johan för mer info om du har något du vill visa upp.


Auktionen med gods både från Radioföreningen och inlämnat dito blir kl 13.00. Lämna in vad du vill sälja senast kl 12,30.  Det går bra att ange ett lägsta pris. Ansvariga är Bengt A., Rune N. Kassör är Nils-Marin A. Klubben kommer att ta 20kr per inlämnat gods i avgift.


Endast de som har något att sälja på vår bakluckeloppis ska parkera utanför utställningen på baksidan av Kulturhuset. Övriga parkerar på stora parkeringen framför Kulturhuset.

   

Det kommer samtidigt med VeteranLjuddagen att pågå en mindre höstmarknad på framsidan av Kulturhuset.


Vi hoppas på bra väder och önskar all intresserade hjärtligt välkomna till årets VeteranLjuddag!


Bengt

Aktivitetsansvarig, Hörby Radioförening